Gå til hovedindhold

Gør din kødsovs til et festmåltid

Mange af os har ganske ofte kødsovs på middagsbordet, og hvis vi gerne vil undgå både pastaen og den sukkerholdige ketchup, kan kødsovsen godt blive en kedelig oplevelse.

Lad kødsovsen være et festmåltid

Mange af os har ganske ofte kødsovs på middagsbordet, og hvis vi gerne vil undgå både pastaen og den sukkerholdige ketchup, kan kødsovsen godt blive en kedelig oplevelse.

Prøv også denne lækre kødsovs med grøntsagspasta

Her får du et par tips til at pifte den op:

• Skræl tynde strimler af squash, gulerod eller rødbede med en kartoffelskræller. I almindelige isenkræmmere kan du endda købe forskellige typer spiralmaskiner, der laver dine grønsager til dekorative spiraler. Disse grønsager kan fint gøre det ud for pasta.

• Drys med friske krydderurter som persille, frisk basilikum eller frisk oregano.

• Tilsæt ekstra smagsgivere i form af revet parmesan, fetaost, soltørrede tomater.

• Pynt med ristede nødder eller kerner vendt i soja eller olie og salt. Eller bare hakkede hasselnødder.

• Servér med dip som f.eks. guacamole, tomatsalsa, hummus, chilimayonnaise eller tzatziki.

Mangler du en god maskine til at lave grøntsagspasta? Se vores store test her...

 

Læs mere om