Grillet flankesteak med grøn ærtehummus
Grillet flanksteak med grøn ærtehummus
(2. pers.)
470 kcal
Tid: 30 min.
Ingredienser - grillet flanksteak med ærtehummus
250 g ærter, evt. frost
1 ds. kikærter
1 fed hvidløg
1 spsk. tahin
1 tsk. stødt spidskommen
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
300 g okseflanksteak
½ tsk. grønne peberkorn
1 fed hvidløg
Groft salt
Er du vild med grillet flankesteak, så prøv også grillet lammesteak
Fremgangsmåde - grillet flanksteak med ærtehummus
Blend ærter, kikærter, hvidløg, tahin, spidskommen og citronsaft i en foodprocessor eller en multihakker til en cremet hummus og smag til med salt og peber.
Knus peberkorn, hvidløg og salt i en morter og drys blandingen over kødet. Lad det trække lidt.
Grill kødet 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af hummus og drys gavmildt med en god blanding af spæde salater og krydderurter.