Grønne snacks
Grønne snacks
Lav en tallerken med snacks som frugtbåde og grønsagstave, når lækkersulten melder sig på arbejdet, i skolen eller derhjemme. Det er nemlig et godt alternativ til slik, chips og kiks.
Tips til grønne snacks:
• Stave af gulerod, agurk og peberfrugt. Blomkåls buketter, cherrytomater, sukkerærter, friske grønne asparges og radiser.
• Udskåret æble, pære og appelsin. Blommer, kirsebær, melonskiver og stenfrie vindruer.
• En smule tørret frugt og lidt nødder.
Dip til dine grønne snacks:
Lav en dip af ymer blandet med f.eks. chilisovs, ketchup, moset avocado eller klippet purløg. Smag til med salt og peber.
Frugtsmoothie:
Blend 100 gram friske bær f.eks. jordbær eller hindbær med 1 appelsin og ½ banan. Og knus evt. isterninger i og lidt mælk eller yoghurt.