Gå til hovedindhold

Hvordan er vigtigere end hvad du spiser

Det allervigtigste råd, i forbindelse med en kostomlægning, er sandsynligvis dette: Spis med nydelse og god samvittighed!

Spis med nydelse og god samvittighed!

Det allervigtigste råd, i forbindelse med en kostomlægning, er sandsynligvis dette: Spis med nydelse og god samvittighed!

Din kostomlægning skal være et tilvalg og ikke en masse fravalg, forbud og begrænsninger, for så bliver det svært for dig at overholde den i længden.

Når du til dagligt tilvælger en masse grønsager, proteiner og sunde fedtstoffer, er du kommet langt. Hvis du en dag trænger frygteligt til et stykke kage eller chokolade, så tillad dig at nyde det i fulde drag. Skær det i små stykker og nyd det til en kop te i stedet for at spise det i to mundfulde ude i køkkenet og gemme papiret.

Du skal kunne leve

Du skal kunne leve med de ændringer, du foretager, resten af dit liv, og hvis du fylder din hverdag med restriktioner, vil du før eller siden komme til at længes tilbage til dine gamle vaner. Og med de gamle vaner, får du ikke nye resultater. Hvis du træffer de sunde valg til daglig, er der også plads til at nyde det ufornuftige en gang imellem.
 

Læs mere om