Gå til hovedindhold

Klatkager med mandelmel og citronkvark

Små lækre klatkager med mandelmel og citronkvark

Opskrift på klatkager med mandelmel og citronkvark

Hvordan kan noget, der smager så godt, være bade LCHQ-rigtigt og sundt? Hemmeligheden ligger i de gode råvarer, og i at der er brugt mandelmel. Kvark er god til at give både en flødeagtig fornemmelse og friskhed til en ellers lidt bastant ret

4 mellemstore klatkager

Ingredienser - Klatkager med mandelmel og citronkvark

Klatkager

1 æg

2½ dl letmælk

1¼ dl mandelmel

½ spsk. fiber HUSK

½ tsk. salt

Kokosolie til stegning

Citronkvark

250 g kvark

1 spsk. flydende honning

Revet skal af 1 økologisk citron

Pynt

Friske bær

Fremgangsmåde - Klatkager med mandelmel og citronkvark

Rør ingredienserne til citronkvarken sammen.

Slå ægget ud i en skal, hæld mælken i, og pisk let med et piskeris.

Kom mandelmel og fiberHUSK i, rør dejen godt sammen, og lad den trække i 10 minutter.

Steg klatkagerne i kokosfedtet pa en teflonpande.

Server klatkagerne med citronkvark og friske bær, gerne hindbær og store blåbær. 

Mere om LCHQ

Spis dig slank med LCHQ

LCHQ - Det må du spise

Opskrifter til LCHQ

Kvark med græskar og hindbær

Laks i ovn med asparges, tomater og oliven

Asiatisk omelet med rejer og svampe

Klatkager med mandelmel og citronkvark

Køb bøgerne her:

Læs mere i Fredrik Paulúns bog ”LCHQ gør det nemt at spise sundt”. Bogen er fra forlaget Lindhardt og Ringhof. 

LCHQ gør det nemt at spise sundt

LCHQ gør det nemt at spise sundt - bog

Læs mere i Fredrik Paulúns bog ”LCHQ Lav Kulhydrat Høj Kvalitet”. 

LCHQ - Low Carb High Quality

LCHQ - lav kulhydrat høj kvalitet - bog

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs mere om