Klatkager med mandelmel og citronkvark
Opskrift på klatkager med mandelmel og citronkvark
Hvordan kan noget, der smager så godt, være bade LCHQ-rigtigt og sundt? Hemmeligheden ligger i de gode råvarer, og i at der er brugt mandelmel. Kvark er god til at give både en flødeagtig fornemmelse og friskhed til en ellers lidt bastant ret
4 mellemstore klatkager
Ingredienser - Klatkager med mandelmel og citronkvark
Klatkager
1 æg
2½ dl letmælk
1¼ dl mandelmel
½ spsk. fiber HUSK
½ tsk. salt
Kokosolie til stegning
Citronkvark
250 g kvark
1 spsk. flydende honning
Revet skal af 1 økologisk citron
Pynt
Friske bær
Fremgangsmåde - Klatkager med mandelmel og citronkvark
Rør ingredienserne til citronkvarken sammen.
Slå ægget ud i en skal, hæld mælken i, og pisk let med et piskeris.
Kom mandelmel og fiberHUSK i, rør dejen godt sammen, og lad den trække i 10 minutter.
Steg klatkagerne i kokosfedtet pa en teflonpande.
Server klatkagerne med citronkvark og friske bær, gerne hindbær og store blåbær.
Mere om LCHQ
Opskrifter til LCHQ
Laks i ovn med asparges, tomater og oliven
Asiatisk omelet med rejer og svampe
Klatkager med mandelmel og citronkvark
Køb bøgerne her:
Læs mere i Fredrik Paulúns bog ”LCHQ gør det nemt at spise sundt”. Bogen er fra forlaget Lindhardt og Ringhof.
LCHQ gør det nemt at spise sundt
Læs mere i Fredrik Paulúns bog ”LCHQ Lav Kulhydrat Høj Kvalitet”.
Artiklen indeholder affiliatelinks