Kvark med hindbær, ristede græskarkerner og mandelflager
Opskrift på kvark med hindbær, ristede græskarkerner og mandelflager
Opskriften er beregnet til 1 portion.
Ingredienser - Kvark med hindbær, ristede græskarkerner og mandelflager
2 spsk. græskarkerner
2 spsk. mandelflager
1½ dl hindbær
1 tsk. flydende honning
125 g kvark
Fremgangsmåde - Kvark med hindbær, ristede græskarkerner og mandelflager
Sådan gør du Rist græskarkerner og mandelflager på en tør og godt varm stegepande i ca. ½ minut.
Kom hindbærrene i et glas eller en skål og dryp dem med honningen.
Kom kvarken over og top med de ristede græskarkerner og mandelflager.
Tip:
Kvark indeholder en masse protein og en passende mængde fedt af god kvalitet. Den nyeste forskning har vist, at fedtet i mejeriprodukter er bedre for både sundhed og vægt, end man troede tidligere.
Græskarkerner er nogle af de mest proteinrige frø, og de har et højt indhold af antioxidanter. Og så er hindbærrene de rene antioxidantbomber med et lavt GI.
(GI = Glykæmisk Indeks er et mål for, hvor meget blodsukkeret stiger i løbet af to timer efter indtag af en madvare med 50 gram kulhydrat, red.)
Mere om LCHQ
Opskrifter til LCHQ
Laks i ovn med asparges, tomater og oliven
Asiatisk omelet med rejer og svampe
Klatkager med mandelmel og citronkvark
Køb bøgerne her:
Læs mere i Fredrik Paulúns bog ”LCHQ gør det nemt at spise sundt”. Bogen er fra forlaget Lindhardt og Ringhof.
LCHQ gør det nemt at spise sundt
Læs mere i Fredrik Paulúns bog ”LCHQ Lav Kulhydrat Høj Kvalitet”.
Artiklen indeholder affiliate links