Gå til hovedindhold

Laila tester 8 Timers Kuren

Laila er en af vores tre testpersoner, der prøver kræfter med 8 Timers Kuren. I løbet af de næste 12 uger, kan du hver uge følge Laila i hendes op og nedture med 8 Timers Kuren.

Laila er en af vores tre testpersoner, der prøver kræfter med 8 Timers Kuren. I løbet af de næste 12 uger, kan du hver uge følge Laila i hendes op og nedture med 8 Timers Kuren.

Navn: Laila Linde Kristiansen

Alder: 47

Civilstand: Gift

Beskæftigelse: Ansat som støtte og specialunderviser på en Friskole

Højde: 174

Start vægt: 119 kg

Idealvægt: 77 kg

Ønskede vægt: 85 kg

BMI: 39,3

Aktivitetsniveau: Jeg går en del. Håber, at jeg kan komme i gang med flere ting, efterhånden som min krop vender sig til den nye livsstil. Men er lidt udfordret pga. af skader fra biluheld.

Hvorfor vil du gerne prøve 8 Timers Kuren?: Jeg er træt af, at gå i seng med uforbrændt mad. Jeg er træt af store portioner mad flere gange daglig. Jeg er træt af dårlige vaner. Jeg er ret sikker på, at 8 Timers Kuren kan sparke mig i gang.

Hvad forventer du af 8 Timers Kuren: At kuren hjælper mig med, at ændre dårlige vaner. At jeg får fokus på sult og behov.

Tror du det bliver hårdt at faste: Der er ingen tvivl om, at mine kunstige behov for at proppe i munden konstant, vil blive sat på prøve. Er overbevidst om, at det bliver et spørgsmål om at vende sig til.

Hvilke udfordringer tror du der kan være under forløbet: Tror det er meget vigtigt, at få sagt det højt. At nu er jeg i gang med, at ændre livsstil. Jeg spiser på disse tidspunkter. Jeg er i gang med, at ændre mine dårlige vaner.

Læs alle Lailas blogindlæg her:

Laila tester 8 Timers Kuren - læs om hendes forventninger til kuren her

Lailas første uge på 8 Timers Kuren

Lailas anden uge på 8 Timers Kuren

Lailas tredje uge på 8 Timers Kuren og et flot vægttab

Lailas fjerde uge på 8 Timers Kuren

 

Lailas femte uge på 8 Timers Kuren