Gå til hovedindhold

Lailas fjerde uge på 8 Timers Kuren

En god uge, men med store udfordringer. Følg Laila mens hun tester 8 Timers Kuren...

En uge med store udfordringer

En hyggelig weekendtur var starten på en skøn vinterferie.

Der blev lige i 2 døgn byttet rundt på måltids tidspunkterne. Jeg måtte jeg indordne mig under hotellets spisetider, og valgte at koncentrere mig om, hvad jeg puttede i munden.

Jeg kunne nemt have skøjtet ud af en tangent, hvor fokus blev, det klarer jeg aldrig. Men var ved godt mod, ogv nød at se min familie nyde livet. Dette overskud skyldes måske, at jeg mediterer flere gange dagligt. Og har besluttet, at jeg helst ikke vil tænke negativt hele tiden. Ja, det er sindssygt svært, men det gik jo. Formåede endnu en uge uden søde sager.

Er ret stolt. 

Var meget spændt, da vejedagen kom. Jeg har ikke tabt mig i den uge, men har så heller ikke taget på. Det føles, som om jeg var ved, at stige til himmels, da mine arme røg i vejret af bare lettelse.

Efter 2 døgn på luxushotel, er jeg nu tilbage i vante rammer. Jeg har måttet erkende, at jeg nu skal i gang med at røre mit legeme på et højere plan.

Så jeg skal meldes i det lokale fitnesscenter. Er sikker på, det skal blive godt. Mine fysiske udfordringer taget i betragtning. Men mine ben fejler jo ikke noget. Så tænker at der er et løbebånd, som skal komme til, at svede sammen med mig :-).

Er sikker på, at jeg kan komme op i et gå tempo, der ikke bliver at spøge med. Men men, kommer nok til, at svede en anelse. Fnis, det skulle jo være så sundt.

Er så glad for min nye livsstil.

God uge til jer derude.

Hilsen Laila

Læs alle Lailas blogindlæg her: