Gå til hovedindhold

Lailas første uge på 8 Timers Kuren

Det var så den første uge i kuren, og hvor blev tiden dog af. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så godt i min mave. En dejlig fornemmelse. Læs Lailas først blogindlæg om 8 Timers Kuren her...

Det var så den første uge i kuren, og hvor blev tiden dog af. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så godt i min mave. En dejlig fornemmelse.

Træerne, vokser jo som bekendt ikke ind i himlen, for jeg har følt sult nogle aftener, her i den første uge.

Aftenmåltidet indtager jeg inden kl. 20, og har løst problemet med sulten med lakrids te, uden sukker naturligvis! Så i virkeligheden er det måske slet ikke sult, men i stedet måske en trang til søde sager.

Ikke mindst, har jeg her i denne 1. uge slet ikke rørt slik eller søde sager. Ej heller når jeg har været i nærheden af mennesker, som har givet den gas på den front.

Ydermere, og det føles rigtig rart, så har jeg ikke på noget tidspunkt har haft halsbrand eller sure opstød. Dét er bare en så positiv fed fornemmelse.

Jeg tænker, at netop "sødt" er en stor del af forklaringen, fnis for det er i hvert fald ikke de store mængder kaffe, jeg inden kuren drak om aftenen/hver aften efter kl. 20.

Man får virkelig fokus på dårlige vaner. De dårlige vaner, dem er der jo kun en til at vende, og det er jo sjovt nok mig selv.

Skøn fornemmelse, at være i den proces.

Et par gåture af 5 km i skoven er det også blevet til. Målet for uge 2 må være daglige gåture.

Så uge 2 kan bare komme an. Jeg er så klar. Særligt, da jeg til morgen konstaterer et vægttab på 2 kg.

God uge til jer.

Læs alle Lailas blogindlæg her:

Laila tester 8 Timers Kuren - læs om hendes forventninger til kuren her

Lailas første uge på 8 Timers Kuren

Lailas anden uge på 8 Timers Kuren

Lailas tredje uge på 8 Timers Kuren og et flot vægttab

Lailas fjerde uge på 8 Timers Kuren

Lailas femte uge på 8 Timers Kuren