Gå til hovedindhold

21. december: Chokoladehapsere

Bag ved låge nummer 21 har vi gemt en opskrift på små og nemme chokoladehapsere, som alle vil kunne lide.

Opskrift på chokoladehapsere

Bag ved låge nummer 21 har vi gemt en opskrift på små og nemme chokoladehapsere, som alle vil kunne lide.  Opskriften giver omkring 30 stk.

Ingredienser 

100 g mørk chokolade (70%)

130 g hasselnøddesmør

2 tsk. Sukrinmelis

50 g hasselnødder

50 g solsikkekerner

4 spsk. kokos og lidt til pynt

Fremgangsmåde 

Start med at smelte chokoladen over et vandbad.

Tilsæt herefter hasselnøddesmør og Sukrin melis og rør, til blandingen er ensartet.

Hak nødderne og vend dem og solsikkekernerne i chokolademassen sammen med kokos.

Kom chokoladeblandingen i portionsforme, drys med lidt kokos og stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

Tip: Du kan sagtens variere fyldet. Prøv f.eks. med mandler og sesamfrø eller med tørrede blåbær.

Dagens julegodte:

3. december: Æblechips

4. december: Marcipan kugler med lakrids-figen-fyld

5. december: Æbleskiver

6. december: Konfektkage

7. december: Brunkager

8. december: Trøffelruller med ingefær

9. december: Ikke så syndige hindbærtrøfler

10. december: Nøddetærter

11. december: Snebolde

12. december: Abrikos-macadamiakonfekt

13. december: Hvid chokolade-citrontrøfel

14. december: Jule-pandekager

15. december: Nøddeknas

16. december: Ischokolade

17. december: Sunde superkugler

18. december: Marcipanbrød med nougat

19. december: Julemüsli

20. december: Julecookies

21. december: Chokoladehapsere

Artiklen indeholder affiliate-links.