21. december: Chokoladehapsere
Opskrift på chokoladehapsere
Bag ved låge nummer 21 har vi gemt en opskrift på små og nemme chokoladehapsere, som alle vil kunne lide. Opskriften giver omkring 30 stk.
Ingredienser
100 g mørk chokolade (70%)
130 g hasselnøddesmør
2 tsk. Sukrinmelis
50 g hasselnødder
50 g solsikkekerner
4 spsk. kokos og lidt til pynt
Fremgangsmåde
Start med at smelte chokoladen over et vandbad.
Tilsæt herefter hasselnøddesmør og Sukrin melis og rør, til blandingen er ensartet.
Hak nødderne og vend dem og solsikkekernerne i chokolademassen sammen med kokos.
Kom chokoladeblandingen i portionsforme, drys med lidt kokos og stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.
Tip: Du kan sagtens variere fyldet. Prøv f.eks. med mandler og sesamfrø eller med tørrede blåbær.
Dagens julegodte:
4. december: Marcipan kugler med lakrids-figen-fyld
8. december: Trøffelruller med ingefær
9. december: Ikke så syndige hindbærtrøfler
12. december: Abrikos-macadamiakonfekt
13. december: Hvid chokolade-citrontrøfel
17. december: Sunde superkugler
18. december: Marcipanbrød med nougat
21. december: Chokoladehapsere
Artiklen indeholder affiliate-links.