Gå til hovedindhold

3. december: Æblechips

Disse sprøde æblechips med kanel er en sund og lækker julesnack, som du kan spise med god samvittighed. Læs med hele december, hvor vi hver dag åbner en ny låge i Slankeklubbens julekalender og giver jer en ny opskrift på syndige julegodter.

Opskrift på æblechips med kanel

Disse sprøde æblechips med kanel er en sund og lækker julesnack, som du kan spise med god samvittighed. Læs med hele december, hvor vi hver dag åbner en ny låge i Slankeklubbens julekalender og giver jer en ny opskrift på syndige julegodter.

Ingredienser - Æblechips

3 æbler

1 spsk. æblecidereddike (køb det her)

2 tsk. kanel

1 spsk. Sukrin (køb det her)

Fremgangsmåde - Æblechips

Vask æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i 1 mm tykke skiver.

Dryp æbleskiverne med eddike, så de ikke brunfarves, og læg dem i et lag på en bageplade beklædt med bagepapir.

Drys æbleskiverne med kanel og Sukrin og tør dem i ovnen ved 90° varmluft i 60 min. Vend æbleskiverne og giv dem yderligere 60 min. Lad æblechipsene afkøle på en rist. 

TIP

Opbevar æblechipsene i en kagedåse eller en lignende lufttæt beholder.