Gå til hovedindhold

Æg med laks

Lidt lækkert til brunch-bordet

Opskriften på æg med laks er beregnet til 4 personer

Ingredienser - Æg med laks

1 spsk. smør

300 g røget laks

2 tomater

2 forårsløg

4 spsk. cremefraiche

4 æg

1 tsk. salt

1 knsp. peber

Prøv også vores æggeruller med laks

Fremgangsmåde - Æg med laks

Smør kokotterne med smørret og skær laksen i mindre stykker.

Skær tomaterne i både og snit forårsløgene fint.

Bland tomater, forårsløg og laks og fordel blandingen i kokotterne.

Del æggene i blommer og hvider, rør hviderne med cremefraiche, salt og peber og hæld det over fyldet i kokotterne.

Lav en lille fordybning i midten af hver kokotte og læg æggeblommen deri.

Sæt kokotterne i en dyb bradepande.

*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.