Æg med laks
Opskriften på æg med laks er beregnet til 4 personer
Ingredienser - Æg med laks
1 spsk. smør
300 g røget laks
2 tomater
2 forårsløg
4 spsk. cremefraiche
4 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Prøv også vores æggeruller med laks
Fremgangsmåde - Æg med laks
Smør kokotterne med smørret og skær laksen i mindre stykker.
Skær tomaterne i både og snit forårsløgene fint.
Bland tomater, forårsløg og laks og fordel blandingen i kokotterne.
Del æggene i blommer og hvider, rør hviderne med cremefraiche, salt og peber og hæld det over fyldet i kokotterne.
Lav en lille fordybning i midten af hver kokotte og læg æggeblommen deri.
Sæt kokotterne i en dyb bradepande.
*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.