Gå til hovedindhold

Asiatisk tunsalat

En skøn asiatisk inspireret tunsalat med en skøn marinade til.

Asiatisk tunsalat

En skøn asiatisk inspireret tunsalat med en skøn marinade til.

Opskriften på asiatisk tunsalat er beregnet til 2 personer.

Prøv også vores tunsalat med broccoli, bladselleri og æbler

Ingredienser - Asiatisk tunsalat

Tunsalat

200 g squash

150 g spidskål

20 g rødløg

30 g babyspinat

5 g store kapers

210 g tun i vand

5 g olivenolie

5 g citronsaft

Marinade

10 g sojasauce

10 g olivenolie

2 g presset hvidløg

5 g sesamfrø

2 g limeskal (økologisk)

2 g løvstikke

Prøv også vores tunsalat der serveres på en bund af brøndkarse

Fremgangsmåde - asiatisk tunsalat

Skær tynde strimler af squashen med en kartoffelskræller og snit spidskålen meget fint. Bland ingredienserne til marinaden på nær løvstikke og limeskal og læg grønsagsstrimlerne heri. Sæt blandingen i køleskabet i ca. 30 min. Hak løget fint, skær spinaten i strimler og halvér kapersene. Bland det med tunkødet og vend det rundt. Hæld marinaden fra squash og spidskål efter 30 min. og læg strimlerne op på en tallerken. Læg tunblandingen ovenpå og pynt herefter med revet limeskal og løvstikke. Dryp til sidst med lidt citronsaft og olivenolie.

Kcal pr. person: 250

Fedt: 33 %

Protein: 53 %

Kulhydrat: 14 %

*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.