Gå til hovedindhold

Aubergine med tomat, hvidløg og revet ost

Skiver af aubergine pyntet med cherrytomater, hvidløg, basilikum og revet ost – lækre hapsere til frokost, forret eller som appetizer.

Skiver af aubergine pyntet med cherrytomater, hvidløg, basilikum og revet ost – lækre hapsere til frokost, forret eller som appetizer.

Ingredienser - Aubergine med tomat, hvidløg og revet ost

(12 stk.)
1 aubergine
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
10 cherrytomater
½ rød peberfrugt
1 fed hvidløg
10 basilikumblade
1 spsk. tomatpuré
50 g revet ost

Prøv også: Fyldt aubergine med tomat, broccoli, løg og feta

Fremgangsmåde - Aubergine med tomat, hvidløg og revet ost

Skær auberginen i skiver, vend dem i olivenolie, drys med salt og peber og steg skiverne på grillpande.

Blend tomater, peberfrugt, hvidløg, basilikum og tomatpuré til en ensartet tomatpasta og fordel den på aubergineskiverne.

Drys osten over, bag aubergineskiverne ved 200° i 6-8 min. og servér straks.

Prøv også: Pizza med aubergine, squash, tomat og skinke