Gå til hovedindhold

Bacontærter med broccoli

Skønne små bacontærter uden dej

Opskrift på små bacontærter med broccoli

Opskriften på bacontærter er beregnet til 3 personer.

Ingredienser - Bacontærte med broccoli

200 g bacon

300 g broccoli

1 hakket løg

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

4 sardeller

2 spsk. tomatpuré

½ tsk. knust rosenpeber (køb det her)

6 soltørrede, sorte oliven

125 g mozzarella i lage

1 æg

1 dl cremefraiche

Prøv også: Krydret tærte med oksekød og edamamebønner

Fremgangsmåde - Bacontærte med broccoli

Beklæd 3 portionsforme med bacon og del broccolien i små buketter.

Hæld kogende vand over broccolien og lad dem trække i 5 min.

Svits løg og hvidløg i olien, uden at det tager farve, og tilsæt broccoli.

Hak sardellerne og tilsæt dem sammen med tomatpuré, peber og oliven.

Fordel fyldet over baconbundene sammen med mozzarellaen revet i mindre stykker.

Pisk æg og cremefraiche sammen, hæld det over og bag dem ved 200° i 30 min.

Servér tærterne med en god grøn salat.

Prøv også: Spinattærte