Gå til hovedindhold

Bag med fedtreduceret mel - Glutenfri bagning

Her får du en lille oversigt over de forskellige typer fedtreduceret mel, der alle er helt glutenfri:

Bag med fedtreduceret mel

Der er efterhånden kommet en del varianter af det fedtreducerede mel på markedet. Til stor glæde for dem, der ikke tåler mandler. Mandelmelet har

nemlig hidtil været den mest brugte af meltyperne, men faktisk kan de alle erstatte hinanden i bagværk. Her får du en lille oversigt over de forskellige typer fedtreduceret mel, der alle er helt glutenfri:

LÆS OGSÅ: Har du problemer med dit LCHF bagværk?

Fedtreduceret mel - Glutenfri bagning

- Mandelmel er den mest neutrale af meltyperne, men kan dog have en lille snert af marcipansmag.

Det er velegnet til både brød og kager. Husk, at malede mandler ikke giver samme bageresultet, da de slet ikke binder lige så meget af dejens væske.

- Kokosmel har en sød smag af kokos og er derfor mest brugt i kager eller sødt brød. Husk, at det traditionelle kokosmel ikke giver samme bageresultat, da det ikke binder lige så meget af dejens væske.

- Sesammel har en mild og nøddeagtig smag, der egner sig rigtig godt til f.eks. kiks, madbrød og pizza. Sesammelet kan ikke erstattes af malede sesamfrø.

- Peanutmel har en ganske tydelig peanutsmag, der gør sig godt i pandekager, kager og brød – eller til panering af kød og fisk. Peanutmelet kan ikke

erstattes af malede peanuts.

Alle produkterne kan købes i helsekostforretninger, i Matas og i Slankeklubbens webshop.

LCHF-produkter i slankeshoppen

Find dine LCHF-produkter i Slankeklubben.dk's slankeshop.

Gå til shopsiden her >>

LÆS OGSÅ: Gode bagetriks til LCHF- bagværk