Blåbærkage med chokoladefrosting
Opskrift på blåbærkage
Skøn opskrift på kage med blåbær. Denne blåbærkage er perfekt at servere til eftermiddagskaffen!
Opskriften på blåbærkage er beregnet til to små ½ liters kageforme.
Spis blåbær og undgå skader fra unsund mad
Ingredienser - Blåbærkage
4 æg
75 g Sukrin Gold
125 g smør
2 dl fløde
150 g kokosfibre
1 spsk. FiberHusk
2 tsk. bagepulver
125 g blåbær
Glasur
100 g flødeost
2 tsk. Sukrin Melis
2 tsk. kakao
Fremgangsmåde - Blåbærkage
Pisk æg og Sukrin Gold luftigt. Smelt smørret. Rør smørret i sammen med fløden. Bland kokosfibre, FiberHusk og bagepulver og vend det i.
Skyl bærrene, dup dem tørre og vend dem i dejen.
Fordel dejen i 2 små ½-liters kageforme og bag dem ved 175° i 35 min.
Rør flødeosten med Sukrin og kakao og fordel den over de afkølede kager.
TIP Kagerne kan sagtens fryses, men vent med at komme glasur på, til kagen er optøet.