Gå til hovedindhold

Blåbærkage med chokoladefrosting

Skøn opskrift på kage med blåbær. Denne blåbærkage er perfekt at servere til eftermiddagskaffen!

Opskrift på blåbærkage

Skøn opskrift på kage med blåbær. Denne blåbærkage er perfekt at servere til eftermiddagskaffen!

Opskriften på blåbærkage er beregnet til to små ½ liters kageforme.

Spis blåbær og undgå skader fra unsund mad

Ingredienser - Blåbærkage

4 æg

75 g Sukrin Gold

125 g smør

2 dl fløde

150 g kokosfibre

1 spsk. FiberHusk

2 tsk. bagepulver

125 g blåbær

Glasur

100 g flødeost

2 tsk. Sukrin Melis

2 tsk. kakao

Blåbær er en superfood

Fremgangsmåde - Blåbærkage

Pisk æg og Sukrin Gold luftigt. Smelt smørret. Rør smørret i sammen med fløden. Bland kokosfibre, FiberHusk og bagepulver og vend det i.

Skyl bærrene, dup dem tørre og vend dem i dejen.

Fordel dejen i 2 små ½-liters kageforme og bag dem ved 175° i 35 min.

Rør flødeosten med Sukrin og kakao og fordel den over de afkølede kager.

TIP Kagerne kan sagtens fryses, men vent med at komme glasur på, til kagen er optøet.


Artiklen indeholder affiliate links.