Gå til hovedindhold

Blomkålscouscous med asparges og jordbær

Så er sommeren endelig over os, og det her er en rigtig let sommerret, som bør nydes i aftensolen

Blomkålscouscous med asparges og jordbær

Så er sommeren endelig over os, og det her er en rigtig let sommerret, som bør nydes i aftensolen heart

Opskriften er beregnet til 2 personer. 

Prøv også: Oksespyd med tzatztiki og blomkålscouscous

Ingredienser - Blomkålscouscous med asparges og jordbær

400 g blomkål

2 spsk. olivenolie

1 citron

½ tsk. salt

½ bdt. grønne asparges

150 g bacon i skiver

150 g jordbær

30 g ristede mandler

Prøv også: Hakkebøf med blomkålscouscous

Fremgangsmåde - Blomkålscouscous med asparges og jordbær

Del blomkålen i buketter, skyl dem godt og hak dem fint i en foodprocessor. Kom blomkålscouscous’en i en skål sammen med olivenolie, fintrevet citronskal, citronsaft og salt og bland godt.

Skyl aspargesene, vikl en skive bacon om og steg dem sprøde ved høj varme.

Skær jordbærrene i skiver og vend dem i blomkålen.

Anret couscous’en på et stort fad med asparges og ristede mandler over.