Blomkålssuppe med fiskespid
(3 pers.)
Ingredienser til blomkålssuppe med fiskespid:
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
600 g blomkål
5 dl grøntsags- el. kyllingebouillon
1 ds. mager kokosmælk
200 g torskefilet
100 g tigerrejer
1 citron
Salt og peber
Sådan laver du suppen
Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien.
Tilsæt blomkål i mindre stykker og lad dem svitse med i 2 min.
Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.
Skær torskekødet i små tern, skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver.
Sæt fisk, rejer og citron på 6 spid og steg dem på en grillpande i 3 min på hver side.
Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber.
Servér suppen med spiddene.
Prøv også: LCHF kransekage