Gå til hovedindhold

Blomkålssuppe med fiskespid

Denne lavkarbo blomkålssuppe smager skønt og indeholder kun 270 kcal. Perfekt som forret til nytårsaften.
(3 pers.)

Ingredienser til blomkålssuppe med fiskespid:

2 fed hvidløg

1 chili

1 spsk. olie

600 g blomkål

5 dl grøntsags- el. kyllingebouillon

1 ds. mager kokosmælk

200 g torskefilet

100 g tigerrejer

1 citron

Salt og peber

 
 

Sådan laver du suppen

Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien.

Tilsæt blomkål i mindre stykker og lad dem svitse med i 2 min.

Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.

Skær torskekødet i små tern, skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver.

Sæt fisk, rejer og citron på 6 spid og steg dem på en grillpande i 3 min på hver side.

Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber.

Servér suppen med spiddene.

 
Prøv også: LCHF kransekage