Gå til hovedindhold

Blomkålssuppe med torsk

Lækker blomkålssuppe med letsaltet torsk og pyntet med snackpebertern og dild.

Opskrift på blomkålssuppe med torsk

Lækker blomkålssuppe med letsaltet torsk og pyntet med snackpebertern og dild.

Opskriften er til 4 personer.

Prøv også: Jordskoksuppe

Ingredienser - blomkålssuppe med torsk

1 l vand
250 g salt
2 tsk. Sukrin
5 peberkorn
800 g torskefilet
800 g blomkål
1 porre
2 spsk. olivenolie
8 dl bouillon
2½ dl fløde
Salt og peber
1 snackpeber
1 bdt. dild

Fremgangsmåde - blomkålssuppe med torsk

Kog vand, salt, Sukrin og peberkorn op og lad lagen afkøle lidt. Læg torskefileten i saltlagen og lad den trække i 20 min. på køl. Skær blomkål og porre i grove stykker og sauter stykkerne i olien. Tilsæt bouillonen og lad det simre under låg i 20 min. Skær torsken i 8 stykker og damp dem i 6-8 min. Blend suppen, tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Hak snackpeberen fint og bland med klippet dild. Server suppen med torskestykkerne og drys med snackpebertern.

Prøv også: Tomatsuppe med peberfrugt