Gå til hovedindhold

Broccolisuppe med bacon

Her får du en rigtig lækker og cremet broccolisuppe med bacon, som er perfekt til en kold dag.

Denne broccolisuppe med bacon er rigtig lækker og varmer dejligt på en kold dag. Denne broccolisuppe er tilsat cremet fløde og indeholder næsten ingen kulhydrater og er derfor perfekt til LCHF.

Tilberedningstid: Ca. 25 min. Heraf arbejdstid ca. 15 min.

Ingredienser til broccolisuppe

3 broccoli
1½ l hønsebouillon
¼ l fløde
Limesaft
Salt og peber

Fyld
250 g bacon i tern
1 spsk. olie

Tilbehør til broccolisuppe

Kan for eksempel være LCHF knækbrød eller Brydebrød med parmesan

Fyld til broccolisuppe

Rist baconternene gyldne og sprøde i olien på en pande. Læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.

Fremgangsmåde - broccolisuppe

Del broccoliene i små buketter og skær stilkene i mindre stykker. Kog stilkene møre i bouillonen i en gryde under låg i ca. 10 min. Lad buketterne koge med i de sidste 5 min. af kogetiden.

Hæld ca. 1⁄3 af væden fra og blend eller purér broccoliene med den resterende væde til en ensartet masse. Hæld suppen tilbage i gryden. Tilsæt fløden og varm den op. Smag til med limesaft, salt og peber. Hæld suppen i dybe tallerkener og servér den med bacon på toppen.