Gå til hovedindhold

Broccolisuppe med varmrøget ørred

Skøn og velsmagende broccolisuppe med varmrøget ørred, salturt og rødbedespirer - god til LCHF Kuren.

Skøn og velsmagende broccolisuppe med varmrøget ørred, salturt og rødbedespirer - god til LCHF Kuren.

Ingredienser - Broccolisuppe med varmrøget ørred

(1 pers.)
200 g broccoli
2 forårsløg
½ spsk. olivenolie
2 dl bouillon
½ dl fløde 9%
Salt og peber
150 g varmrøget ørred
25 g salturt (kan erstattes med saltristede græskarkerner)
Rødbedespirer

Prøv også: Broccolisuppe med gorgonzola

Fremgangsmåde - Broccolisuppe med varmrøget ørred

Skær broccoli og forårsløg i grove stykker og sautér stykkerne i olien.

Tilsæt bouillonen og lad det simre under låg i 20 min.

Blend suppen, tilsæt fløden og smag til med salt og peber.

Skyl salturten og bland den med rødbedespirer.

Servér suppen med stykker af varmrøget ørred, salturt og rødbedespirer.

TIP!
Kveller eller salturt er en af de vilde planter, der er kommet til ære i det nye nordiske køkken. Den sprøde, salte grøntsag kan spises rå i salater eller som en snack til en drink.

Prøv også: Broccolisuppe med bacon