Brombær-yoghurtis
Fine ispinde med brombær-yoghurtis - skønne til din sommer på LCHF Kuren.
Ingredienser - Brombær-yoghurtis
(12 stk.)
250 g frosne brombær
1 moden banan
1 vaniljestang
1 spsk. agavesirup
2 dl græsk yoghurt
Prøv også: Hjemmelavet is med kokos og jordbær-coulis
Fremgangsmåde - Brombær-yoghurtis
Kom bær og banan i mindre stykker i en blender eller en foodprocessor og tilsæt kornene fra vaniljestangen, sirup og yoghurt. Lad blenderen køre, til blandingen er jævn og ensartet, og smag til.
Kom blandingen i 12 pindeis-forme og stil dem i fryseren i mindst 4 timer.
Servér isen, som den er, eller dyp ispindene i mørk chokolade.
Prøv også: Sunde ispinde
TIP!
Bank ispinde-formene et par gange hårdt ned i bordet, når de er fyldt, så mængden af luftlommer begrænses.
Savner du en maskine, der kan gøre arbejdet for dig og skabe skønne, cremet is? Find et godt udvalg af ismaskiner til gode priser HER >>
Artiklen indeholder affiliate-link