Gå til hovedindhold

Brownie med cheesecake

Mums en lækker brownie!

Opskrift på brownie

(20 stk.)

200 g chokolade
200 g smør
100 g Sukrin Gold
30 g kakao
1 spsk. mandelmel
6 æg
Cheesecake
400 g flødeost
2 æg
1 spsk. vaniljepulver
50 g Sukrin Melis
125 g hindbær

Prøv også: Low Carb-calzone

Fremgangsmåde - brownie

 

Smelt chokolade og smør sammen i en gryde, rør kakao, mandelmel og Sukrin Gold i og lad det køle lidt. Pisk æggene i et ad gangen og kom massen i en bradepande på ca. 24 x 35 cm beklædt med bagepapir. Pisk flødeost, æg, vanilje og Sukrin Melis sammen og fordel det over chokolademassen. Træk en kniv gennem de to masser, så der dannes et tilfældigt mønster, og fordel hindbærrene over. Bag kagen ved 160° varmluft i 40 min. og lad den køle i køleskab i mindst et par timer. Skær kagen ud i ca. 20 firkanter.

 

Med Familie journals tillæg får du lækre opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert samt tips og råd til, hvordan du spiser efter principperne i LCHF

Nogle af opskrifterne indeholder under 500 kcal og kan derfor kombineres med 5:2 Kuren, hvis du vil kickstarte dit vægttab.

Se også: Marianne har tabt 32 kilo med LCHF

I hæftet finder du bl.a LCHF-opskrifter på:

  • Karrysuppe med fiskespid
  • Courgette-rösti med laks
  • Avocado med skaldyrssalat
  • Skinkeboller
  • Rugbrød med æggesalat
  • Nem suppe
  • Chokolademousse med jordbær

Hæftet kan købes med Familie Journal fra mandag d. 4. januar 2016.

Nedenfor får du en lille smagsprøve fra hæftet