Gå til hovedindhold

Canneloni med kylling

Prøv denne indbydende ret med en god tomatsalat til.

Opskrift på canneloni med kylling

Prøv denne indbydende ret med en god tomatsalat til.

Opskriften er til 3 personer

Prøv også ,vores lækre millionbøf med mos

Ingredienser - Canneloni med kylling

Pastaplader:
200 g flødeost
7 æg
25 g Husk (loppefrøskaller)

Fars:
450 g hakket kyllingekød
2 fed hvidløg
1 spsk. hakket citrontimian
1 æg
Skal af 1 usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Oste-flødesauce:
125 g ricotta
1 dl fløde
25 g revet parmesan
30 g revet mozzarella

Tilbehør:
Tomatsalat

Har du smagt vores tomat suppe med peberfrugt?

Prøv også, vores mørbradgryde med grønt mos

Fremgangsmåde - Canneloni med kylling

Start med at lave pastapladerne. Blend flødeost, æg og loppefrøskaller til en jævn masse og lad den stå i 10 min., så loppefrøskallerne kan suge væske til sig og samle dejen. Forvarm ovnen til 130º varmluft eller 150º almindelig ovn.

Smør dejen ud på to bageplader beklædt med bagepapir. Afhængig af dejens tykkelse kan du bruge et stykke bagepapir oven på til at fordele den – hvis den er mere tyndtflydende, er det måske nok med en dejskraber. Bag i ca. 15 min. og lad køle af, mens du laver resten.

Rør kødet med presset hvidløg, timian, æg, citronskal, salt og peber og stil farsen på køl.

Rør ricotta med fløde og parmesan og skær pastapladerne ud i 10 x10 cm store firkanter. Kom farsen på pastapladerne og rul dem sammen som rør. Kom lidt af ostesaucen i bunden af et ovnfast fad og læg rørene over. Hæld resten af ostesovsen over, drys med revet ost og bag cannellonierne ved 200° i 25 min. Servér med en god tomatsalat.

Læs om Allan, der tabte 60 kilo med LCHF