Chili burger med hjemmelavede LCHF-burgerboller
Opskrift på chili burger og hjemmelavede LCHF-burgerboller
Hjemmelavet burger med chilidressing og LCHF-burgerboller, som også sagtens kan bruges til madpakken.
Opskriften er til 4 personer.
PRØV OGSÅ: Portobello-burger
Ingredienser - Chili burger
Burgerboller
2 spsk. Fiberhusk
1 spsk. boghvedeflager
1 tsk. bagepulver
100 g sesamfrø
3 æg
50 g revet cheddar
Bøffer
600 g hakket oksekød
Salt og peber
Olie til stegning
Chilimayonnaise
4 spsk. mayonnaise
1 tsk. tomatpuré
½ tsk. chili
Salt og peber
¼ agurk
2 tomater
1 løg
6 salatblade
Fremgangsmåde - Chiliburger
Bland Fiberhusk, boghvedeflager, bagepulver og sesamfrø.
Pisk æggene sammen og vend dem i sammen med osten.
Fordel dejen i 4 smurte portionstærteforme og bag dem ved 200° (varmluft) i 10 min.
Form oksekødet til 4 flade bøffer, krydr med salt og peber og steg dem i olien ved jævn varme i 3 min. på hver side.
Rør mayonnaise med tomatpuré og chili og smag til med salt og peber.
Skær agurk, tomater og løg i skiver, flæk bollerne og læg dem sammen med grønsager, bøffer og chilimayonnaise.