Gå til hovedindhold

Chili burger med hjemmelavede LCHF-burgerboller

Hjemmelavet burger med chilidressing og LCHF-burgerboller, som også sagtens kan bruges til madpakken.

Opskrift på chili burger og hjemmelavede LCHF-burgerboller

Hjemmelavet burger med chilidressing og LCHF-burgerboller, som også sagtens kan bruges til madpakken.

Opskriften er til 4 personer.

PRØV OGSÅ: Portobello-burger

Ingredienser - Chili burger

Burgerboller

2 spsk. Fiberhusk

1 spsk. boghvedeflager

1 tsk. bagepulver

100 g sesamfrø

3 æg

50 g revet cheddar

Bøffer

600 g hakket oksekød

Salt og peber

Olie til stegning

Chilimayonnaise

4 spsk. mayonnaise

1 tsk. tomatpuré

½ tsk. chili

Salt og peber

¼ agurk

2 tomater

1 løg

6 salatblade

Fremgangsmåde - Chiliburger

Bland Fiberhusk, boghvedeflager, bagepulver og sesamfrø.

Pisk æggene sammen og vend dem i sammen med osten.

Fordel dejen i 4 smurte portionstærteforme og bag dem ved 200° (varmluft) i 10 min.

Form oksekødet til 4 flade bøffer, krydr med salt og peber og steg dem i olien ved jævn varme i 3 min. på hver side.

Rør mayonnaise med tomatpuré og chili og smag til med salt og peber.

Skær agurk, tomater og løg i skiver, flæk bollerne og læg dem sammen med grønsager, bøffer og chilimayonnaise.