Chokoladeboller med mokkaglasur
Glutenfri Chokoladeboller
Prøv vores lækre glutenfri chokoladeboller med mokkaglasur, men pas på, de er vanedannende :-)
Opskriften er til 6 stk. chokoladeboller
Ingredienser - Chokoladeboller
70 g chokolade (70%)
1 dl fløde
½ tsk. vaniljepulver
70 g Sukrin Gold
1 æg
80 g kokosfibre
1 spsk. Pofiber
35 g Sukrin Melis
1 spsk. stærk kaffe
1 spsk. frysetørrede hindbær
Prøv også vores opskrift på små chokoladekager med vaniljecreme
Fremgangsmåde - Chokoladeboller
Smelt chokolade og fløde ved svag varme og tilsæt vaniljepulver og Sukrin Gold.
Pisk ægget i med kokosfibre og Pofiber, form dejen til 6 kugler og læg dem i 6 muffinsforme.
Bag kagerne ved 180° i 20 min. og lad dem køle af.
Rør Sukrin Melis med kaffe, kom blandingen på kagerne og drys med frysetørrede hindbær.
Tip
Gør hænderne fugtige, så er det nemmere at forme dejen til kugler.