Gå til hovedindhold

Chokoladeboller med mokkaglasur

Chokoladeboller anrettet på bord
Prøv vores lækre glutenfri chokoladeboller med mokkaglasur, men pas på, de er stærkt vanedannende.

Glutenfri Chokoladeboller

Prøv vores lækre glutenfri chokoladeboller med mokkaglasur, men pas på, de er vanedannende :-)

Opskriften er til 6 stk. chokoladeboller

Ingredienser - Chokoladeboller

70 g chokolade (70%)

1 dl fløde

½ tsk. vaniljepulver

70 g Sukrin Gold 

1 æg

80 g kokosfibre

1 spsk. Pofiber

35 g Sukrin Melis 

1 spsk. stærk kaffe

1 spsk. frysetørrede hindbær

Prøv også vores opskrift på små chokoladekager med vaniljecreme

Fremgangsmåde - Chokoladeboller

Smelt chokolade og fløde ved svag varme og tilsæt vaniljepulver og Sukrin Gold.

Pisk ægget i med kokosfibre og Pofiber, form dejen til 6 kugler og læg dem i 6 muffinsforme.

Bag kagerne ved 180° i 20 min. og lad dem køle af.

Rør Sukrin Melis med kaffe, kom blandingen på kagerne og drys med frysetørrede hindbær.

Tip

Gør hænderne fugtige, så er det nemmere at forme dejen til kugler.