Gå til hovedindhold

Chokoladebrud med hindbær

Her får du en spændende opskrift, der pifter den almindelige mørke chokolade lidt op.

Opskrift på chokoladebrud med hindbær

Her får du en spændende opskrift, der pifter den almindelige mørke chokolade lidt op. 

Ingredienser - Chokoladebrud med hindbær

150 g mørk chokolade min. 70%

50 g cashewnødder

15 g kokosflager

10 g hvid chokolade (gerne sukkerfri)

2 spsk. frysetørrede hindbær

Læs også: Chokolade er sundt!

Fremgangsmåde - Chokoladebrud med hindbær

Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Hak nødderne groft, vend dem i chokoladen sammen med kokosflager og hak den hvide chokolade. Hæld den mørke chokoladeblanding i en egnet form beklædt med film, drys den hvide chokolade over og vent et par minutter.

Træk en kniv gennem chokoladen, så der dannes et mønster, drys med frysetørrede hindbær og lad chokoladen sætte sig.

Lad chokoladen køle helt af og nyd den i små stykker.

TIP

Alle slags nødder og mandler kan bruges, så vælg din personlige favorit.
 
Pssst!
 

Tab dig med LCHF/Lavkarbo

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i alle Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Du kan købe dem som PDF i Letlivs webshop!

Kun 20 kr. per stk.

Læs mere om