Chokoladekage - low carb og glutenfri
Verdens bedste chokoladekage
Her får du opskriften på det vi vil kalde for verdens bedste chokoladekage! Pssst - den er både low carb og glutenfri
Opskriften er beregnet til at give ca. 8 stykker chokoladekage.
Prøv også vores glutenfri chokoladekage med jordnøddesmør
Få 1 måneds gratis adgang til dine favoritmagasiner
Ingredienser - Chokoladekage
150 g cashewnøddesmør fra Rapunzel (køb det her)
2 æg
1 spsk. kokosfibre (køb det her)
25 g kakao
½ tsk. bagepulver
1 knsp. salt
1 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
35 g usaltede cashewnødder (køb dem her)
Prøv også vores LCHF chokoladekage (skal ikke bages)
Fremgangsmåde - chokoladekage
Kom cashewnøddesmør, æg, kokosolie, sirup, kokosfibre, kakao, bagepulver og salt i en foodprocessor og blend til en ensartet masse.
Kom blandingen i en 14 x 20 cm form beklædt med bagepapir og bag den ved 180° i 25 min.
Kog fløden op og hak chokoladen. Rør chokoladen i den varme fløde, til massen er ensartet, og glat og fordel den over kagen.
Hak nødderne groft, drys dem over kagen og stil den koldt i mindst 1 time.
Skær kagen ud i 8 stykker og servér.
TIP Kokosfibre er et alternativ til hvedemel og mandelmel. Kokosfibrene er glutenfrie, har et lavt indhold af kulhydrater og er særdeles fiberrige. Kokosfibrene kan købes her.
Artiklen indeholder affiliate links