Gå til hovedindhold

Chokoladekage - low carb og glutenfri

Her får du opskriften på det vi vil kalde for verdens bedste chokoladekage! Pssst - den er både low carb og glutenfri

Verdens bedste chokoladekage

Her får du opskriften på det vi vil kalde for verdens bedste chokoladekage! Pssst - den er både low carb og glutenfri

Opskriften er beregnet til at give ca. 8 stykker chokoladekage.

Prøv også vores glutenfri chokoladekage med jordnøddesmør

Få 1 måneds gratis adgang til dine favoritmagasiner

Ingredienser - Chokoladekage

150 g cashewnøddesmør fra Rapunzel (køb det her)

2 æg

½ dl kokosolie (køb det her)

½ dl agavesirup (køb det her)

1 spsk. kokosfibre (køb det her)

25 g kakao

½ tsk. bagepulver

1 knsp. salt

1 dl piskefløde

100 g mørk chokolade

35 g usaltede cashewnødder (køb dem her)

Prøv også vores LCHF chokoladekage (skal ikke bages)

Fremgangsmåde - chokoladekage

Kom cashewnøddesmør, æg, kokosolie, sirup, kokosfibre, kakao, bagepulver og salt i en foodprocessor og blend til en ensartet masse.

Kom blandingen i en 14 x 20 cm form beklædt med bagepapir og bag den ved 180° i 25 min.

Kog fløden op og hak chokoladen. Rør chokoladen i den varme fløde, til massen er ensartet, og glat og fordel den over kagen.

Hak nødderne groft, drys dem over kagen og stil den koldt i mindst 1 time.

Skær kagen ud i 8 stykker og servér.

TIP Kokosfibre er et alternativ til hvedemel og mandelmel. Kokosfibrene er glutenfrie, har et lavt indhold af kulhydrater og er særdeles fiberrige. Kokosfibrene kan købes her.

Vil du have flere glutenfri opskrifter. Vi har samlet to hæfter med i alt 30 glutenfri LCHF-opskrifter. Klik her for at se mere >>

 

Artiklen indeholder affiliate links