Chokolademuffins - chokochok
Opskrift på Chokolademuffins
Opskriften giver 4 stk. chokolademuffins
Ingredienser - Chokolademuffins
2 æg
2 spsk. sukrinmelis
½ dl fløde
35 g smeltet smør
30 g kokosfibre (fint kokosmel)
1 spsk. HUSK (loppefrøskaller)
2 tsk. kakao
½ tsk. bagepulver
40 g mørk chokolade
20 g kokos
1 tsk. frysetørrede hindbær
Prøv også: Sunde chokolademuffins
Fremgangsmåde - Chokolademuffins
Pisk æg med sukrin.
Rør fløden og det smeltede smør i.
Rør kokosfibre, HUSK, kakao og bagepulver i og rør godt.
Lad dejen hvile i 10 min.
Kom dejen i 4 muffinforme og bag dem ved 180° i 20 min.
Hak chokoladen og kom den på de varme kager.
Drys kokos og frysetørrede hindbær over den smeltede chokolade og lad dem køle af.
Artiklen indeholder affiliatelinks