Gå til hovedindhold

Chokoladetærter med hindbær

Skønne chokoladetærter med mascarponecreme og hindbær - en fryd for øjet og ganen ... mums!

Skønne chokoladetærter med mascarponecreme og hindbær - en fryd for øjet og ganen ... mums!

Ingredienser - Chokoladetærter med hindbær

(6 pers.)
150 g blødt smør
75 g Sukrin Gold
100 g fedtreduceret mandelmel
1 spsk. kakao
1 spsk. Fiberhusk
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
2 spsk. cremefraiche
200 g mascarpone
1 spsk. Sukrin Melis
300 g hindbær

Prøv også: Chokoladeboller med mokkaglasur

Fremgangsmåde - Chokoladetærter med hindbær

Rør smør, Sukrin Gold, mandelmel, kakao, Fiberhusk, vaniljepulver, bagepulver og cremefraiche sammen til en ensartet dej.

Kom dejen i 6 tærteforme, bag dem ved 200° i 15 min. og lad dem afkøle.

Rør mascarponen med Sukrin Melis, mos 125 g af bærrene og vend dem i.

Fordel hindbærcremen over tærtebundene og pynt med resten af bærrene.

TIP!
Bundene kan sagtens bages i god tid, men vent med at røre cremen sammen til lige inden serveringen, for den vil skille, når den har stået lidt.

Prøv også: Sunde muffins med kanel og gojibær

Artiklen indeholder affiliate links.