Entrecote til grillen
Opskrift på entrecote
Opskrift til 4 personer.
Perfekt til grillen!
Ingredienser - Entrecote med barbecue-marinade
8 spid
2 majskolber
1 grøn squash
1 gul squash
1 peberfrugt
100 g champignoner
Barbecue-arinade
1 glas barbecue-marinade
4 entrecoter
4 løg
1 spsk. smør
Salt og peber
LCHF Aïoli
2 tsk. eddike
Salt og hvid peber
2 æggeblommer
1 tsk. dijonsennep
2 hvidløgsfed
2 dl olivenolie
Fremgangsmåde - Entrecote
Læg spiddene i vand. Del majskolberne i tre dele. Skær squash, peberfrugt og champignon i tern og sæt dem på spiddene. Pensl spid og kød med marinaden og læg det på grillen sammen med majs og halverede løg. Pensl med marinaden indimellem. Samlet stegetid på grillen er ca. 10 min.
Alle ingredienserne til aïolien skal være rumtempererede. Pisk eddike, krydderier, æggeblommer, sennep og presset hvidløg. Hæld forsigtigt olien i, mens der piskes, til den bliver tyk og cremet.
PRØV OGSÅ: LCHF-kyllingespid med salsa
![]() |
Tab dig med LavkarboPsst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop! Kun 20 kr. per stk. |