Gå til hovedindhold

Fisk i folie med sommergrønt

Slankeopskrift på fisk i folie af hel rødspætte med sommergrønt

Ingredienser:

(4 portioner)
 
4 stk. grill folie
4 stk. bageparpir
4 stk. hel rødspætte
4 tsk. olivenolie
Salt og peber
12 g nye små gulerødder
12 stk. forårsløg
1 bdt. dild eller persille
2 dl vand

Fremgangsmåde:

Fire store stykker grill-folie lægges på bordet. 

Fire, lidt mindre stykker bagepapir, lægges oven på

På hver stykke bagepapir lægges en teske olie.
 
Rødspætterne renses godt og tørres af og lægges på hvert sit stykke bagepapir.

Fisken krydres med salt og peber. 

Gulerødder, forårsløg og dild renses og skylles godt og fordeles ligeligt på fiskene. 

Til sidst tilsættes ½ dl vand i hver pakke. 

Pakkerne lukkes grundigt, så fiskesuppen ikke løber ud under tilberedningen.

Pakkerne grilles (eller steges i ovn ved 180°C) i 30-40 min. (Check en af pakkerne før servering, så man er sikker på at fisken er færdig, kødet skal være hvidt og fast).

Fisken serveres direkte i pakken Serveringsforslag Servere med nye kartofler. Suppen i pakkerne spises som sauce.

Tip: Serveret med (125 g) nye kartofler pr. portion (rødspætten er beregnet til 165 g kød). Energi-information pr. portion Energi 304kcal/1269kJ, Fedt 7 g, Kulhydrater 25 g, Protein 33 g, Alkohol 0g Kostfibre 2 g.

Energi-information pr. portion
Energi 209 kCal/876 kJ 

Fedt: 7 g
Kulhydrater: 3 g
Protein: 31 g
Kostfibre: 0 g
 

Tab dig med LCHF/Lavkarbo

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!

Kun 20 kr. per stk.