4 stk. grill folie 4 stk. bageparpir 4 stk. hel rødspætte 4 tsk. olivenolie Salt og peber 12 g nye små gulerødder 12 stk. forårsløg 1 bdt. dild eller persille 2 dl vand
Fremgangsmåde:
Fire store stykker grill-folie lægges på bordet.
Fire, lidt mindre stykker bagepapir, lægges oven på
På hver stykke bagepapir lægges en teske olie.
Rødspætterne renses godt og tørres af og lægges på hvert sit stykke bagepapir.
Fisken krydres med salt og peber.
Gulerødder, forårsløg og dild renses og skylles godt og fordeles ligeligt på fiskene.
Til sidst tilsættes ½ dl vand i hver pakke.
Pakkerne lukkes grundigt, så fiskesuppen ikke løber ud under tilberedningen.
Pakkerne grilles (eller steges i ovn ved 180°C) i 30-40 min. (Check en af pakkerne før servering, så man er sikker på at fisken er færdig, kødet skal være hvidt og fast).
Fisken serveres direkte i pakken Serveringsforslag Servere med nye kartofler. Suppen i pakkerne spises som sauce.
Tip: Serveret med (125 g) nye kartofler pr. portion (rødspætten er beregnet til 165 g kød). Energi-information pr. portion Energi 304kcal/1269kJ, Fedt 7 g, Kulhydrater 25 g, Protein 33 g, Alkohol 0g Kostfibre 2 g.
Energi-information pr. portion Energi 209 kCal/876 kJ Fedt: 7 g Kulhydrater: 3 g Protein: 31 g Kostfibre: 0 g
Tab dig med LCHF/Lavkarbo
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!