Gå til hovedindhold

Fisk med blomkål og broccoli

Fedfattig og sund fisk med kål

 

Ingredienser til fisk med blomkål og broccoli
(4 portioner)

600-700 g hvid fisk, gerne røget
1 blomkål
1 broccoli
1 spsk. smør
½-1 dl fløde
Salt og peber
125 g bacon
2-3 æg
Rucola

 

Fremgangsmåde - Fisk med blomkål og broccoli

Kog blomkål og broccoli møre. Blend dem til puré sammen med smør og fløde. Smag til med salt og peber.
Kog fisken. Steg baconen og kog æggene 5-7 min. Skær både æg og bacon i mindre stykker.
Anret tallerkner med blomkål-broccolipuré og rucola. Læg et stykke fisk midt på tallerknen. Pynt med ægge- og baconblandingen.
Retten kan serveres med gulerødder eller løg, som først svitses på en pande.

Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexenberg

 

LCHF-produkter i slankeshoppen

Find dine LCHF-produkter i Slankeklubben.dk's slankeshop.

Gå til shopsiden her >>