Fisk med blomkål og broccoli
Ingredienser til fisk med blomkål og broccoli
(4 portioner)
600-700 g hvid fisk, gerne røget
1 blomkål
1 broccoli
1 spsk. smør
½-1 dl fløde
Salt og peber
125 g bacon
2-3 æg
Rucola
Fremgangsmåde - Fisk med blomkål og broccoli
Kog blomkål og broccoli møre. Blend dem til puré sammen med smør og fløde. Smag til med salt og peber.
Kog fisken. Steg baconen og kog æggene 5-7 min. Skær både æg og bacon i mindre stykker.
Anret tallerkner med blomkål-broccolipuré og rucola. Læg et stykke fisk midt på tallerknen. Pynt med ægge- og baconblandingen.
Retten kan serveres med gulerødder eller løg, som først svitses på en pande.
Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexenberg
LCHF-produkter i slankeshoppen
Find dine LCHF-produkter i Slankeklubben.dk's slankeshop.
Gå til shopsiden her >>
Vil du læse mere om LCHF?