Fisk med spidskål
Forårsfisk med spidskål
Skønt fiskefad med masser af smag.
Opskriften er beregnet til 4 personer
Prøv også: Fisk med blomkål og broccoli
Ingredienser - Fisk med spidskål
500 g sejfilet
400 g spidskål
1 peberfrugt
150 g champignoner
1 bdt. asparges
2½ dl fløde
1 æg
2 spsk. grov sennep
1 tsk. sennepspulver
2 tsk. salt
1 tsk. peber
150 g rejer
100 g revet mozzarella
1 bdt dild
Prøv også: Suppe med fisk og grønt
Fremgangsmåde - Fisk med spidskål
Skær fiskefileterne i 1 cm store tern og snit spidskalen.
Blancher spidskalen i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
Skær peberfrugten i tern, champignoner og aspargesene i mindre stykker og læg dem i et ildfast fad.
Rør fløde, æg, sennep, sennepspulver, salt og peber sammen og bland spidskalen i.
Fordel fisken over grønsagerne, hæld kalblandingen på og fordel rejerne derpa.
Drys ost over, stil fadet i en 200˚ varm ovn i 25 min. og server med klippet dild.
Lige nu får du 100 kr. i rabat - Hent din rabatkode nu!