Gå til hovedindhold

Fiskefrikadeller med dild og remoulade

Disse lækre fiskefrikadeller er LCHF venlige og er et godt eksempel på en sund og smagfuld hverdagsret. Lav evt. en ekstra portion og spis dem til frokost dagen efter.
(4 pers.)

Ingredienser til fiskefrikadeller med dild og remoulade 

 
650 g torsk el. sejfilet
1 skalotteløg 
2 spsk. FiberHusk
2 æg 
½ tsk. rosenpeber
1 tsk. salt
1 dl mælk
100 g rejer
2 spsk. dild
Smør til stegning
1½ dl mayonnaise
100 g pickles (se s. 28)
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. hakket persille
 
 
 
Pssst... Opskriften er fra Familie Journals LCHF -tillæg. Du kan finde flere tillæg lige her.
 

Fremgansmåde

 
Hak fileterne groft og løget fint.
Rør fiskekød, løg, FiberHusk, æg, salt og peber sammen.
Rør mælken i lidt efter lidt og vend rejer og klippet dild i.
Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret ved jævn varme  ca. 6 min. på hver side, til frikadellerne virker faste og spændstige.
Rør mayonnaisen med hakkede pickles, gurkemeje og persille og smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade og blandede grøntsager i stave.
 
 
Opskriften på fiskefrikadeller er fra tillægget LCHF lavkarbo som du får gratis med i denne uges Familie Journal