Fiskefrikadeller med dild og remoulade
(4 pers.)
Ingredienser til fiskefrikadeller med dild og remoulade
650 g torsk el. sejfilet
1 skalotteløg
2 spsk. FiberHusk
2 æg
½ tsk. rosenpeber
1 tsk. salt
1 dl mælk
100 g rejer
2 spsk. dild
Smør til stegning
1½ dl mayonnaise
100 g pickles (se s. 28)
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. hakket persille
Prøv også: Spicy fiskefrikadeller med bid i!
Pssst... Opskriften er fra Familie Journals LCHF -tillæg. Du kan finde flere tillæg lige her.
Fremgansmåde
Hak fileterne groft og løget fint.
Rør fiskekød, løg, FiberHusk, æg, salt og peber sammen.
Rør mælken i lidt efter lidt og vend rejer og klippet dild i.
Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret ved jævn varme ca. 6 min. på hver side, til frikadellerne virker faste og spændstige.
Rør mayonnaisen med hakkede pickles, gurkemeje og persille og smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade og blandede grøntsager i stave.
Prøv også: Her kan du læse meget mere om LCHF livstilen
Opskriften på fiskefrikadeller er fra tillægget LCHF lavkarbo som du får gratis med i denne uges Familie Journal