Gå til hovedindhold

Fiskesuppe til LCHF

Skøn LCHF-fiskesuppe med torsk, rejer og sunde grønsager

Opskrift på LCHF-fiskesuppe

Skøn LCHF-fiskesuppe med torsk, rejer og en masse sunde grønsager. Opskriften giver 4 portioner fiskesuppe.

Ingredienser til LCHF-fiskesuppe

½ porre
½ squash
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl vand
2 dl fløde
1 spsk. fiskekraft
Salt og peber
400 g torskefilét
5 store, grønne asparges
200 g rejer
200 g små tomater
½ dl hakket, frisk dild

Fremgangsmåde - LCHF-fiskesuppe

Skær porren i strimler og squashen i både. Hak hvidløget fint og svits det hele i en pande med smør. Tilsæt vand, fløde og fiskekraft. Smag til med salt og peber. Skær torskefilét og asparges i mindre stykker og hæld det i retten. Lad det simre ved svag varme i ca. fem min. Tilsæt rejer og tomater lige før servering. Top retten med hakket dild.

LCHF-opskrift af Tatjana Albinus/Foto: Malte Danielsson
 

PRØV OGSÅ: 

Læs mere om