Gå til hovedindhold

Fladbrød med laks

Skønt ret, der kan serveres både til til frokost og aftensmad

Opskrift på fladbrød med laks

(6 stk.)

30 g sesamfrø
200 g broccoli
50 g blomkål
½ bdt. dild
30 g revet parmesan
2 æg
1 spsk. Husk
1 tsk. salt
200 g røget laks
6 spsk. flødeost
Dild

SE OGSÅ: Fladbrød med skinke

Sådan gør du - fladbrød med laks

Blend frøene i en foodprocessor til en fin mel, tilsæt broccoli, blomkål, dild og parmesan og hak det fint. Tilsæt æg, Husk og salt og kør, til massen er ensartet. Smør massen ud i 6 cirkler på 18 cm på bagepapir, bag dem ved 200° i 18 min. og lad dem køle af. Smør brødene med flødeost, læg laks og dild over, fold brødene sammen og servér.