Gå til hovedindhold

Fladbrød med skinke

Bag dit eget fladbrød og rul det med skinke, spæde spirer og hvidløgsost - let og lækkert!

Bag dit eget fladbrød og rul det med skinke, spæde spirer og hvidløgsost - let og lækkert!

Ingredienser - Fladbrød med skinke

(4 stk.)
3 æg
1 tsk. salt
100 g flødeost
1 spsk. Fiberhusk
40 g rugmel
20 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. hvidløgsost
100 g lufttørret skinke
100 g spæde spirer
Evt. sesamfrø

Prøv også: Pitabrød med skinkeguf

Fremgangsmåde - Fladbrød med skinke

Pisk æggene med salt og osten til en ensartet masse. Rør Fiberhusk, rugmel, mandelmel og bagepulver i og lad dejen hvile i 10 min.

Fordel dejen i 4 store cirkler på ca. 20 cm i diameter på en plade med bagepapir, og pynt evt. med sesamfrø. Bag dem ved 150° i 30 min.

Pak dem i et fugtigt viskestykke og lad dem køle af. De opbevares bedst i en plastpose.

Smør brødene med hvidløgsost, læg skinke og spirer på og rul sammen.

Prøv også: Grove naan-brød

Artiklen indeholder affiliate links