Gå til hovedindhold

Focaccia med oliven og rosmarin

Hjemmebagt focaccia med oliven og rosmarin - lækkert til både hverdag og fest.

Hjemmebagt focaccia med oliven og rosmarin - lækkert til både hverdag og fest.

Ingredienser - Focaccia med oliven og rosmarin

(1 brød)
4 æg
200 g cremefraiche
50 g hørfrø
60 g havreklid
50 g sesamfrø
50 g solsikkefrø
1 tsk. bagepulver
20-25 g sorte oliven uden sten
2-3 stilke rosmarin
3 spsk. olivenolie

Prøv også: Low carb Focaccia med tomat, ost og skinke

Fremgangsmåde - Focaccia med oliven og rosmarin

Pisk æg og cremefraiche sammen. Bland melet med klid, frø og bagepulver. Rør det hele sammen til en tyk og jævn grød.

Kom dejen i en lille bradepande på 20 x 30 cm foret med bagepapir.

Fordel oliven og rosmarin over dejen og dryp olivenolien over. Bag brødet ved 180° i ca. 55 min.

Lad det køle af, inden det skæres ud.

Prøv også: Langtidshævede og sunde boller med hasselnødder