Gå til hovedindhold

Forårssalat med røget makrel

Frisk LCHF-salat med røget makrel, æg, radiser og forårsløg.

Opskrift på forårssalat med røget makrel

Frisk LCHF-salat med røget makrel, æg, radiser og forårsløg.

Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser - forårssalat med røget makrel

150 g røget makrel
1 kogt æg
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
1 æble
1 bk. babyspinat
1 spsk. limesaft
1 tsk. agavesirup
1 spsk. solsikkeolie
1 knsp. peber

Prøv også: Stegt tun på salat

Fremgangsmåde - forårssalat med røget makrel

Del makrellen i mundrette bidder og hak ægget. Rens radiser og forårsløg og skær dem i skiver og æblet i tern. Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte og bland den med radiser, forårsløg og æbletern. Rør limesaften med sirup, solsikkeolie og peber og hæld den over salaten. Vend æg og makrel i salaten og server.

Prøv også: Salat med femkornsblanding, persille og gulerødder