Frittata med laks
Opskrift på frittata med laks
Skøn LCHF ret, som både smager godt og mætter fantastisk!
Opskriften er beregnet til 1 person
Ingredienser - frittata med laks
2 æg
Ca. 70 g tilberedt laks
½ rød peberfrugt
½ rødløg
½ tsk. gurkemeje
Salt og friskkværnet peber
Smør eller kokosolie til stegning
1 avocado
Pynt: Purløg og skolekarse
Prøv også: Frittata med laks og krydderurter til Dukan kuren
Fremgangsmåde - frittata med laks
Opvarm ovnen til 180º.
Pisk æggene sammen i en skål.
Riv laksen lidt fra hinanden i mindre stykker.
Halvér peberfrugten, fjern frøene og skær peberfrugten i skiver.
Snit rødløget fint.
Opvarm smør eller kokosolie i en lille stegepande og rist gurkemejen heri.
Varm nu laks, peberfrugt og rødløg på panden og hæld til sidst æggemassen over.
Lad den stivne lidt og sæt så hele stegepanden i ovnen og lad den stege færdig. Det tager ca. 10-15 minutter.
Tag stegepanden ud (husk ovnhandske!) og server frittataen med friskklippet purløg.
Server med avocado og karse.
Prøv også: Frittata med makrel og tomatkompot