Gå til hovedindhold

Fyldt squash og broccolisalat

Let LCHF opskrift med fyldt squash og broccolisalat - så lækkert!

Let LCHF-opskrift med fyldt squash og broccolisalat - så lækkert!

Ingredienser - Fyldt squash og broccolisalat

Tid: Ca. 40 min.

Fyldte squash:
2 mellemstore squash
Olivenolie
300 g hakket svinekød
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 tomater
1 dl fløde
1 forårsløg
Salt og peber

Broccolisalat:
1 bdt. broccoli
1 dl skyr
1 dl mayonnaise
Ca. 1 tsk dijonsennep
1½ dl rosiner
1-2 spsk rød pesto, evt. smagt til med
Chili
Salt og peber

Prøv også: Kylling med squash og aubergine

Fremgangsmåde - Fyldt squash og broccolisalat

Fyldte squash:
Varm ovnen op til 175 grader.

Flæk og udhul squashene og pensl dem med lidt olie.

Steg hakket løg klart i lidt olie. Tilsæt finthakket hvidløg og kød og steg, til kødet skifter farve.

Udkern tomaterne og skær dem i terninger. Hæld tomater, fløde og finthakket forårsløg i gryden og lad det hele simre i 5 min. Krydr med salt og peber.

Fordel blandingen i de udhulede squash og bag dem midt i ovnen i 20-25 min.

TIP!
Du kan også gratinere retten med lidt ost på toppen – ved 200 grader i 15-20 min.

Broccolisalat:
Del broccolien i små buketter og stokken i terninger, og kog det hele mørt i letsaltet vand i 3-5 min. – det skal stadig have lidt bid.

Rør skyr, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med salt og peber.

Vend med drænet broccoli og rosiner og server til de fyldte squash.

Prøv også: Den runde squash - sund pande'kage'