Gå til hovedindhold

Fyldte æg med laks

  

 

 

Den glade juletid er ved at nærme sig. Det betyder også, at julefrokosten står for døren, så her får du en lækker opskrift på fyldte æg med laks, så du kan holde en vellykket julefrokost.

Fyldte æg med laks

2 personer

Ingredienser

4 æg

50 g røget laks

3 spsk. mayonnaise light

1 tsk. citronsaft

Salt og peber

50 g spæde salatblade

8 cherrytomater

½ bdt. purløg

Alternativ til fyldte æg med laks: Ørred medæg og asparges

Fremgangsmåde

Læg æggene i kogende vand, lad dem koge i 8 min. og lad dem derpå køle helt af. Pil æggene, halvér dem og pil blommerne ud. Rør blommerne med hakket laks, mayonnaise og citronsaft og smag til med salt og peber.

Kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt det i de halve æg. 

Servér æggene på en salatbund. Pynt med cherrytomater i kvarter og klippet purløg.

Lakseroser i grønt selskab

Energi Pr. 100 g: 129 kcal

Kulhydrat: 6 % 

protein: 25 %

fedt: 69 %

Læs mere om