Gå til hovedindhold

Glutenfri flutes

De her flutes er gode både som tilbehør til maden, men også lagt sammen med skinke og ost som en hurtig frokost.

Opskrift på glutenfri flutes

Brødene her er gode både som tilbehør til maden, men også lagt sammen med skinke og ost som en hurtig frokost. 

Opskriften giver ca 8 små flutes.

Hvis det ikke behøver at være glutenfri flutes, kan du prøve den her lækre opskrift.

Ingredienser - Glutenfri flutes

200 g courgette

8 æg

170 g fedtreduceret mandelmel

4 spsk. Fiberhusk

100 g sesamfrø

1 tsk. salt

3 tsk. bagepulver

Opskriften fortsætter nedenfor...

Fremgangsmåde Glutenfri flutes

Riv courgetterne, pisk æggene luftige og vend courgetterne i.

Bland mandelmel, Fiberhusk, sesamfrø, salt og bagepulver, rør det i æggemassen og lad dejen stå i 10 min.

Form dejen til 8 flutes med fugtige hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bag brødene ved 200° i 20 min. og lad dem køle under klæde. 

Skal det være grov flutes, så prøv den her opskrift på grahams flutes

Vil du have fingrene i flere glutenfri opskrifter?

Bemærk: Efter køb sendes hæfterne som pdf-filer til din email.

Artiklen indeholder affiliate links.