Glutenfri flutes
Opskrift på glutenfri flutes
Brødene her er gode både som tilbehør til maden, men også lagt sammen med skinke og ost som en hurtig frokost.
Opskriften giver ca 8 små flutes.
Hvis det ikke behøver at være glutenfri flutes, kan du prøve den her lækre opskrift.
Ingredienser - Glutenfri flutes
200 g courgette
8 æg
170 g fedtreduceret mandelmel
4 spsk. Fiberhusk
100 g sesamfrø
1 tsk. salt
3 tsk. bagepulver
Opskriften fortsætter nedenfor...
Fremgangsmåde - Glutenfri flutes
Riv courgetterne, pisk æggene luftige og vend courgetterne i.
Bland mandelmel, Fiberhusk, sesamfrø, salt og bagepulver, rør det i æggemassen og lad dejen stå i 10 min.
Form dejen til 8 flutes med fugtige hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag brødene ved 200° i 20 min. og lad dem køle under klæde.
Skal det være grov flutes, så prøv den her opskrift på grahams flutes
Vil du have fingrene i flere glutenfri opskrifter?
Bemærk: Efter køb sendes hæfterne som pdf-filer til din email.
Artiklen indeholder affiliate links.