Grønne kyllingefrikadeller
Opskrift på grønne kyllingefrikadeller
(2 personer)
300 g hakket kyllingekød
50 g løg
20 g hvidløg
100 g revet mozzarella (16 %)
150 g squash
60 g æg
2 g salt
2 g peber
Smør til stegning (ca. 30 g)
Salat og pynt
50 g rødbedespirer
4 brombær
1 tsk. oregano
Prøv også: Kyllingefrikadeller med stegt kål
PRØV OGSÅ: Kyllingebryst fyldt med feta, forårsløg og basilikum
Fremgangsmåde - grønne kyllingefrikadeller
Blend i en foodprocessor en fast fars af kyllingekød, pillet og skåret løg, presset hvidløg, revet mozzarella, squash i grove stykker, æg, salt og peber. Form farsen til frikadeller. Gennemsteg disse på en stegepande i smør (5-7 min. på hver side).
Læg dem derefter på en bund af rødbedespirer og pynt med brombær og lidt kryddergrønt efter eget valg (her er brugt oregano).
PRØV OGSÅ: Krebinetter af kyllingefars med tomat og blomkål
Kcal pr. person: 507
Fedt: 53 %
Protein: 39 %
Kulhydrat: 8 %
Opskriften er en lavet af Lene Hansson til Fit-all. Læs mere om Fit-all her