Gå til hovedindhold

Hakkebøf med blomkålscouscous

Hakkebøf med blomkålscouscous

Hakkebøf med blomkålscouscous

Opskriften er beregnet til 2 personer

Ingredienser - Hakkebøf med blomkålscouscous

400 g hakket oksekød

Salt og peber

1 tsk. olivenolie

½ blomkål

1 løg

1 tsk. karry

1 spsk. olivenolie

50 g mandler

50 g tørrede tranebær

1 dl æblejuice

2 æbler

½ bdt. persille

Salt og peber

Fremgangsmåde - Hakkebøf med blomkålscouscous

Form kødet til hakkebøffer, drys med salt og peber og steg bøfferne på en grillpande med lidt olie 6-8 min. på hver side. Rens blomkålen og finhak den i en foodprocessor eller blender. Pil og hak løget og steg det med karry i olie. Hak mandlerne og steg med i karryen i 2 min. Sluk og tilsæt tranebær og æblejuice. Skyl og udkern æblerne og skær dem i både eller tern. Vend blomkålen med karryblandingen og pynt med æbler og hakket persille. Smag til og servér til hakkebøfferne.