Gå til hovedindhold

Hindbær-bounty

Hvis du elsker bounty, vil du uden tvivl også elske denne flotte version, som smager ekstra godt!

Opskrift på hindbær-bounty

Hvis du elsker bounty, vil du uden tvivl også elske denne flotte version, som smager ekstra godt!

Opskriften giver omkring 12 stk. bounty

Ingredienser – hindbær-bounty

85 g creamed coconut

3 spsk. kokosolie

3 spsk. Sukrin

50 g hindbær (frost)

75-100 g kokosmel

100-150 g mørk chokolade

70% frysetørrede hindbær

Prøv også vores opskrift på klassisk bounty

Fremgangsmåde – Hindbær-bounty

Varm creamed coconut, Sukrin og hindbær op i en gryde og rør kokosmelet i.

Kom massen i en 10 x 20 cm form beklædt med film, pres den sammen og stil den i fryseren i 1 time.

Smelt chokoladen over vandbad og skær kokosmassen i stænger.

Overtræk kokosstængerne med chokolade, drys med frysetørrede hindbær og stil dem køligt, til chokoladen har sat sig.

Er du mere til snickers? Så prøv den her lækre opskrift

Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade

Artiklen indeholder affiliate links.