Hjemmelavede flæskesvær med og uden chili
Ingredienser - Hjemmelavede flæskesvær med chili
200 g svær
½ l vand
1 spsk. salt
5 peberkorn
2 piri piri chili
½ dl olie
1 tsk. groft salt
½ tsk. paprika
¼ tsk. cayennepeber
Fremgangsmåde - Hjemmelavede flæskesvær med chili
Skær sværen i strimler og kog vandet op med salt, peberkorn og chili.
Kog sværene i vandet i 15 min.
Hæld vand og krydderier fra og dup sværene tørre med køkkenrulle.
Varm olien godt op på en pande og tilsæt sværene.
Steg sværene, til de er gyldne og sprøde, vend dem et par gange undervejs.
Lad sværene dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Med chili:
Bland salt, paprika og cayennepeber og drys blandingen på sværene.
Husk et stænklåg til panden for de sprutter.