Hjemmelavet bounty
Ingredienser til bounty-chokoladebar
(15 stk.)
1 dl Sukrin
3 spsk. kokosolie
1 usprøjtet appelsin
1 dl kokosmælk
1 dl fløde
200 g revet kokos eller kokosflager
150 g mørk chokolade (70-80%)
Fremgangsmåde til bounty-chokoladebar
Smelt Sukrin og kokosolie i en gryde. Skyl appelsinen og riv skallen fint. Halvér appelsinen og pres saften ud i gryden. Tilsæt kokosmælk, fløde, kokos og rør det sammen. Sæt det på køl i en time.
Form dejen til aflange stykker og læg dem i fryseren i en time. Smelt chokoladen over vandbad. Dyp de frosne kokosstykker i chokoladen og opbevar godbidderne i køleskabet.
Tip
Kan også laves uden appelsin.
SE OGSÅ: Hent masser af LCHF-opskrifter her >>
Artiklen indeholder affiliate links.